Gondold újra!

 

Az Esemény előreláthatólag a Háttérhatalom tagjainak tömeges letartóztatásával kezdődik el... http://www.azesemeny.eoldal.hu/

 

Globális IGAZSÁGOK - Összefoglaló
Készült: 2013. május 25.
 

Pénzrendszer, A Háttérhatalom és eszközei,
Az USA napjainkban, Egészség,
A magyarság őstörténete
A megoldás

Az alábbi összefoglaló jellegű írás nagyon leegyszerűsítve próbálja összeszedetten bemutatni azokat a legfontosabb dolgokat, melyek ismerete és tudása valós képet ad a Földön folyó globális eseményekről, azok mit-miértjeiről is.

Szinte csak címszavakban ismerteti a fontosabb tényeket. Az adatok csak nagyságrendileg pontosak, hogy érzékeltessék miről is van szó.

Pénzrendszer

Magyarországra 1 milliárd dollár hitelt kényszerítettek rá, 11 milliárdot visszafizetett kb. 1990-ig, napjainkban kb. 130 milliárd dollár adóssága van. A rendszer úgy lett megtervezve, hogy az adósságot soha se lehessen visszafizetni, viszont az eladósított állam tudja fizetni a kamatokat, de közben a lakosságot az egyre emelkedő adókkal, egyre nagyobb szegénységbe taszítsa.
(A Föld szinte összes országában ez a helyzet.)

Ezt úgy tudják megvalósítani, hogy a pénzkibocsátás jogát az államok magánbankoknak „adták” át. Egy állam úgy tud pénzt „nyomtatni”, ha hitelre veszi a pénzt, az adott állam központi bankjától, ami magántulajdonban van.

 

Háttérhatalom

Akinél a pénz, ott a hatalom. Tulajdonképpen a politikusok csak a háttérhatalom embereinek az utasításait hajtják végre. Teljesen mindegy melyik párt van a hatalmon. Mindezek mellett az összes nagy Bank és nagy Céghálózat a háttérhatalom birtokában van. Aki nem a céljaiknak megfelelően cselekszik, azt eltávolítják az útjukból.

A háttérhatalom célja az, hogy minél jobban központosítsa a hatalmát és az emberiség létszámát 500 millió alá csökkentse.


Csendes fegyver egy halk háborúhoz

(A Bildenberg csoport terve 1954 óta)

A köznép feletti irányítás biztosításának legegyszerűbb módszere, hogy egyrészt tartsuk a közembereket képzetlennek és tudatlannak a Rendszer alapelveit illetően, másrészt tartsuk őket zűrzavarban, züllöttségben, és kössük le a figyelmüket valós fontosságot nélkülöző ügyekkel.

Ezt így érjük el:
1_Kikapcsoljuk az elméjüket, mentális tevékenységüket szándékosan használhatatlanná téve alacsony minőségű közoktatási program bevezetésével.

2_Lekötjük érzelmeiket serkentve élvhajhászásukat és belemerülésüket az érzelmi és fizikai tevékenységekbe az alábbiak révén:

a_ lankadatlan érzelmi inzultálás és támadás (szellemi és érzelmi erőszak) a médiákban - legfőképpen a tévében és az újságokban - bemutatott szex, erőszak és háborúk állandó keresztüzében tartva őket;

b_megadjuk nekik, amire zsigereik vágynak (szex, alkohol, cigaretta, gyorsételek), méghozzá túlzott mértékben, és megvonjuk tőlük mindazt, amire tényleg szükségük van;

c_személyes szükségleteik helyett gondosan koholt külső problémák töltsék ki gondolataikat.

Ezek eleve megakadályozzák, hogy érdeklődjenek a társadalmat automatikusan működtető technológia csendes fegyverei iránt, még inkább hogy felfedezzék azokat. Az általános szabály az, hogy nyereségünk záloga a zűrzavar - minél nagyobb zűrzavar, annál nagyobb nyereség. Ezért hát a legjobb megközelítés, hogy problémákat hozzunk létre, majd megoldásokat ajánljunk fel.

Röviden:
Média: a felnőtt népesség figyelmét tereld el a valós társadalmi problémáktól, és valódi jelentőséget nélkülöző kérdésekkel ejtsd rabul.
Iskolák: tartsd a fiatalságot tudatlanságban.
Szórakozás: a köznép szórakoztatása maradjon a hatodik osztályosok szintje alatt.
Munka: tartsd az embereket elfoglalva, elfoglalva, elfoglalva, ne maradjon idejük gondolkodni, vissza a tanyára a többi állat közé.

*****************************************

Az USA napjainkban

Sok ember számára nyílt titok, hogy Amerikában polgárháborúra készülnek. Miből gondolják ezt a szakértők?
FEMA táborok

Az USA területén kb. 800 átnevelő tábort készítettek elő, melyek kb. 10 millió ember befogadására alkalmasak. Több százezer koporsó is elő van készítve...
A koncentrációs táborok mellett fegyverkezés, utcai harcokra kiképzés folyt és folyik az USA-ban.

A polgárháború pl. úgy robbanhat ki, hogy egy újabb gazdasági válság hatására tényleg összeomlik az USA gazdasága. Megrogyik az infrastruktúra, akadozni fog az áram, víz stb. ellátás és ennek a velejárói elviselhetetlennek tűnő körülményeket fognak teremteni, ez pedig zavargásokhoz stb. vezethet.
Ezeknek a körülményeknek az orvoslására fog kínálni megoldást a háttérhatalom, mely teljes megfigyeléssel és a szabadságjogok teljes eltiprásával fog járni.

A fenti események természetesen óriási hatással lesznek a Föld összes többi országára is.


A háttérhatalom eszközei

HAARP
A HAARP a High Frequency Active Auroral Research Program nemzetközileg ismert rövidítése, magyarul „nagyfrekvenciás aktív ionoszféra-kutató program”-ot jelent.


Amire napjainkban használják
- Időjárás befolyásolás (eső, szárazság, viharok stb.)
- Földrengések okozása (cunami stb.)
- Tudatmódosítás

 

Chemtrail

A felsőbb légtér „permetezése” repülőgépekről, melyekben különféle káros vegyi anyagok stb. vannak. Ez az eljárás segíti az időjárás manipulálását és a HAARP rendszer működését hatékonyabbá teszi.

 

Drónok

Pilóta nélküli repülőgép, mely ön vagy távirányítással rendelkezik. Képes megfigyelésre és célpontok megsemmisítésére is. A nano méretűtől kezdve egészen nagy drónok is léteznek.

 

Blue Beam – Kék sugár projekt

Egy olyan technológia, mellyel akár a Föld lakosságát egyszerre tudják úgy manipulálni, hogy gondolatokat, képzeteket sugároznak a fejükbe úgy, mintha azt ők maguk gondolnák.

 

Új törvények
A 2001. szeptember 11-ei terrortámadást a háttérhatalom rendezte meg, hogy a terrorizmus elleni harcra hivatkozva bevonulhasson Irakba, Afganisztánba, majd egy csomó olyan új törvényt hozhasson, melyek megfosztják az amerikai embereket a szabadságjogaiktól és napjainkban tulajdonképpen már bárkit letartóztathatnak, lehallgathatnak, fogva tarthatnak és megölhetnek mindenféle bizonyíték és eljárás nélkül.

 

Totális megfigyelés
Ami elektronikus úton megy (Internet, pénzforgalom, telefonálás stb.) azt már teljesen képesek szűrni, megfigyelni és természetesen teszik is egyre nagyobb mértékben. Ezen túlmenően is vannak dolgok: drónok, térfigyelő kamerák, erre buzdító propaganda stb.

 

Technikai fejlettség

Tesla már a II. Világháború előtt megalkotta az ingyenenergiát. Repülő csészealjakat már az 1940-es években is készítettek az emberek, földönkívüliek segítségével. Napjainkban több titkos föld- és tenger alatti (katonai)bázis működik elképzelhetetlen fejlett technológiát használva.

********************************

Egészség

A háttérhatalomnak nem célja az emberek jóléte, egészsége, valójában annak örülnek a legjobban, ha pusztul a férgese. A gyógyszeriparnak az az érdeke, hogy minél több beteg ember legyen, aki gyógyszert vásárol. Az élelmiszerektől, a kozmetikai szereken át szinte mindenben található némi az egészségre káros adalék. Az orvos képzést a gyógyszergyárak finanszírozzák, ennek köszönhető, hogy a mai betegellátásban tulajdonképpen még betegebbé teszik a tudatlan embereket.

Most pedig néhány alternatívát szeretnék megemlíteni, melyek által egyre egészségesebben élhet az ember. Ahhoz, hogy változtatni tudjon az ember, mentálisan kell újjászületnie, tehát javarészt olyan információkkal (Könyvek, Internet) kell táplálnia magát, és olyan emberekkel tartania a kapcsolatot, mely irányba akar haladni az életében. 


Mosódióhéj
Vegyszerek nélküli mosás.

Szódabikarbóna
- Fogrém helyett szódabikarbónával moss fogat! Ezen kívül használhatod még hónaljdezodor helyett is. Itt jegyzem meg, hogyha már elért egy bizonyos szintet az egészséges táplálkozás terén az ember, akkor nem fog kellemetlen szagokat kibocsátani és még fogmosásra sincs szüksége.

Táplálkozás

Alapvetően a feldolgozatlan nyers növényi étrend az ember számára a legmegfelelőbb. A táplálkozás az egyik legfontosabb tényező az ember életében. Mindenképpen tájékozódni kell a témában, mert nagyon fontos, hogy milyen táplálékokból és mennyit fogyaszt egy ember. Csak a táplálkozás megreformálásával szinte bármilyen betegségből fel lehet épülni, persze nagyon tudni kell a mit-miérteket. Csak úgy lehet állandósítani a jó egészséget, ha tájékozódik az egyén és megreformálja a gondolkozását, majd az életvitelét is. http://www.egeszsegestaplalkozas.eoldal.hu/

Kozmetikumok, élvezeti cikkek, egyéb vegyszerek

Az összes kozmetikum és élvezeti cikk elhagyható, hiszen ezek rendkívül károsak az ember számára és semmi szüksége nincs rájuk. Ezek a következőek a teljesség igénye nélkül: alkohol, cigaretta, kávé, tea, édességek, tisztálkodószerek, mosószerek, kozmetikumok stb.

Mozgás
A mérsékelt testmozgás elengedhetetlen egy egészséges ember számára.

********************

A magyarság őstörténete
A magyarság egyes források szerint a legősibb nép a Földön. Mintegy 40 ezer éves történelme van. Már a Honfoglalás előtt is a Kárpát-medencében élt. Nem véletlen, hogy annyi híres ember került ki a magyarok közül, mivel a magyarok a legtisztább vérvonalú emberek a Földön. Nem véletlen az, hogy ennyire megpróbálják elnyomni, szétszakítani a magyarságot. Nem véletlen a trianoni békediktátum sem. 

 

Világ-Panoráma-A magyar ősnyelvről

A 5. percnél a lényeg:

A megyar nyelv tartalmazza legnagyobb arányban az ősszavakat...

http://www.youtube.com/watch?v=s9V9rXWEEZI


Dr.Papp Lajos szívsebész előadása Lovason 2013-ban
A 38. percben mondja el a leglényegesebb dolgot: 

Ornella Semino és a világ 16 genetikus professzora megállapította, 
hogy a magyarok hordozzák a legnagyobb arányban az európai ősgént.

http://www.youtube.com/watch?v=QxwD7qp3Ny8Sir Leonard Wolley archeológus professzor, ki egész kutatómunkás életét (közel 60 esztendőt) töltött Mezopotámiai ásatásokkal, a következőt mondta:

“1939 óta kérelmezem a Magyar Tudományos Akadémiát, hogy küldjön nekem egy magyar nyelvészt. A Sumir nyelv – 7.000 éves volta dacára – ma is elképesztő egyezéseket mutat a mai magyar nyelvvel. Kutatásaim alapján tudom, hogy pl. nyelvtanát nézve a Sumir nyelv 56 nyelvtani sajátosságából 53 megvan a mai magyar nyelvben. A török a második legközelebbi a sumirhoz, abban 34 van meg a fentiekből. Míg a török “unokaöcs” fokon áll hasonlóság tekintetében a sumirral. A magyar mondhatni AZONOS, és egyenesági folytatása a sumir nyelvnek. Alapszavakat tekintve több mint 6.000 szógyök egyezik a sumir nyelvből a magyarral.”
  Megjegyezném, Sir Leonard Wolley professzor később eljött Budapestre, ahol magánúton megtanult magyarul, mivel soha semmi támogatást kutatásaihoz a Magyar Tudományos Akadémiától nem kapott. Sőt, az MTA elítélte őt, mondván “a MTA soha nem fogja elismerni, hogy a magyar nyelvnek bármi kapcsolata lenne a sumirral.” 
forrás: vilagbiztonsag.hu 

 

**********************************************************************************

A megoldás valójában az, ha minél szélesebb körben ismerik meg az emberek az igazságot és a megoldási lehetőségeket. Az változás csak akkor következhet be, ha túllépi a kritikus tömeget azon emberek száma, akik tudják az igazságot és a tőlük telhetőt megteszik a változás érdekében. 

Itt az idő, hogy a tv nézése helyett tegyél valami hasznosat azzal, hogy hangot adsz az igazságnak, továbbítod az infomációt és a megoldási lehetőségeken gondolkozol.


Zeitgeist Magyarország
Az egyik lehetséges megoldás a Vénusz program megvalósítása, melyről részleteket a hivatalos weboldalon találhatsz.
http://www.zeitgeisthungary.com/drupal/


Forradalom, Most!
Hasonló magyar weboldal rengeteg hasznos információval
http://www.forradalommost.hu/

 

Kultúrális kreatívok - Akik képesek megváltozatni a jövőt

Egyre szélesebb körben terjed és nagyon hasonló céljaik vannak, de valahogy mégis teljesen más.
http://www.kulturaliskreativok.cc/


abbCENTER.com
Célunk felépíteni egy tömegeket elérő, magasabb tudatosságot népszerűsítő közösségi portált, ahol a nézettség növeléséhez mindenki a saját érdeklődési területén keresztül járulhat hozzá.

http://www.abbcenter.com/gyik/fo/magtud.htm


ENIGMÁK
https://hu-hu.facebook.com/Enigmatv